Om oss

Om bloggen

Denne bloggen eies av selskapet Bonita Figur. All bruk av tekst og bilder fra bloggen er beskyttet med opphavsrett. Kontakt oss om du ønsker å benytte deg av deler av innholdet.

På denne bloggen så vil vi:

  • Presentere Holdin plagg for både menn og damer
  • Komme med tips og råd
  • Forklare om figurforming og bruk av holdin plagg etter kirurgiske inngrep
  • Svare på alt du måtte lure på om riktig bruk av Holdin plagg og kompresjonstøy

Om Bonita Figur

Bonita Figur er et firma som importerer hold-inn kompresjonsplagg direkte fra Colombia. Våre produkter er utviklet og laget av det mest innovative materialet som finnes i markedet – POWERNET.

Powernet er et materiale designet for å ha et langt liv, det er lett å vaske og tørker raskt. Ved kontinuerlig bruk av våre kompresjonsplagg så vil kroppen bli riktig formet og du blir slankere. De hjelper deg også å miste vekt, du ser slankere ut og du blir slankere også.

Vi ønsker at du føler deg trygg og behagelig ved bruk av stramme klær. Produktene vi importerer er utviklet for å forme og gi stil til din figur. Våre kunder er alt fra det profesjonelle marked til private personer.

Vi ønsker også å tilby til våre profesjonelle kunder en veldig viktig komplementar behandling til pasienter etter et kirurgisk inngrep som fettsuging, liposkulptur, hakeforstørrelse/hakeplastikk, brystreduksjon/forstørring.

Med dette ønsker vi at du skal få utbytte av denne bloggen!

Med vennlig hilsen

Bonita Figur

Hilda Patricia Rodriguez

daglig leder

Mob: 482 15 022
@ 2024 Bonita Figur. All Rights Reserved

Blogg utviklet av: Fevaag Web Consulting